Kodköp med Betal- eller KreditkortKöpevillkor för koder


När du genomför ett köp av en förskottskod på Kassina.se genom Paypal, godkänner du nedanstående villkor i sin helhet. Om du inte skulle godkänna dessa villkor, får du inte genomföra ett kodköp på Kassina.se.


Kassina tillhandahåller kodköp för diverse tjänster vars fakturering handhars av Kassina. Koden som du köper fungerar som betalning av associerade tjänster. Förutsättning att koden fungerar är att du använder koden på ett instruerat sätt.

Tjänsteleverantören är ansvarig för att koden de facto fungerar. Kassinas ansvar är begränsat till leverans av koden och registrering av den i betalsystemet. Om din kod inte skulle fungera, kontakta först oss för att vi ska kunna undersöka om felet ligger hos oss. Vi hänvisar dig till den aktuella leverantören om felet inte ligger hos oss.

Ett genomfört kodköp kan inte ångras. OBS! digitala tjänster och produkter är undantagna från ångerrätten enligt distansköplagen, när materialet levererats. Genom att genomföra ett köp av en digital vara godkänner du som kund att ångerrätten har avtalats bort. Ingen återbetalning av kodköp som genomförts eller kod som levererats kan ske oavsett anledning.

Alla betalningar sker via vår tredjepartsleverantör PayPal. Dina kortuppgifter, vid en betalning med betalkort/kontokort, sparas och hanteras inte hos Kassina. När du betalar med betalkort/kontokort hanteras den informationen som krävs för att behandla betalningen säkert via SSL-kryptering av vår betalningsleverantör.

När du knappar in din kod för första gången associeras din kod till den tjänsten du använder. Koden fungerar inte därefter på någon annan tjänst. Pengarna, som finns kvar på koden och inte använts kan användas vid nästa tillfälle förutsatt att det finns tillräckligt med pengar på koden för att uppnå tjänstens minimidebitering, som vanligen ligger kring 200 kronor.

Samma förskottskod kan fyllas på med nya pengar genom att lämna oss instruktioner efter en genomförd betalning. Då kan du utnyttja pengarna på din kod oavsett saldo. Efter ett genomfört kodköp skickar du oss då en e-post där du uppger din nuvarande förskottskod och din PayPal transaktionsnummer. Du får sedan ett mail när din kod har fyllts på.

Det tar mellan två och 36 timmar innan du får en e-post med din kod. Vi jobbar så snabbt vi kan. Om du inte skulle mottagit din kod inom 48 timmar, kontakta Kassina med en e-post där du uppger din PayPal transaktionsnummer. Kontakta oss, inte PayPal. Vi löser situationen åt dig.

Kassinas ansvar vid köpet begränsas till leveransen av en fungerande förskottskod.